Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ti, kterých se dotýkáš

10. 9. 2007

Ti, kterých se dotýkáš

Jane Larsen, 2.6.2004

Tak ty si myslíš si, že nic nemáš a že nic pro Mé Království neděláš? Myslíš si, že jsi bezcenný, protože neděláš, co si myslíš, že bys měl dělat.

 Znáš více než Já? Jsou tvoje myšlení vyšší než Moje, že takto smýšlíš?

 Víš, že se dotýkáš životů? Víš, že tvoje slova a láska, kterou rozdáváš, jsou prameny potěšení pro všechny, které potkáváš?

 Tvoje dobrota a laskavost dělají každý den mnohem víc, než si myslíš, protože ty potkáváš lidi, ale tvoje láska zůstává, aby zahřívala srdce těch, kterých ses dotkl, pro které sis udělal čas.

 Ne! Nesmíš to pokládat za nic, protože to má velikou cenu! Ty zanecháváš ta srdce otevřená pro Mne, abych mohl zalévat semena, která jsi zasadil svými jemnými slovy a svojí láskou. Započal jsi dílo, které přinese velkou úrodu.

 Ty nevíš, pro koho pracuješ z těch, které potkáváš, ale Já jsem přítomen všude, kde jsi a dokončuji to, co jsi započal.

Rozsívej svoji lásku a milosrdenství a nemysli si, že to nemá cenu. Je to mocné! Je to mnohem mocnější než prázdná slova, která padají z lidských úst.

 

Tvé dotyky jsou všude, ačkoli ty o tom nevíš a Já jsem s tebou a směji se, když vidím, že zanecháváš srdce otevřená, aby přijala Mne! Děláš to, co ti říká Otec. V Mých očích to znamená mnoho, když pracujeme společně, když se společně dotýkáme, když milujeme jako JEDEN.

Ve všem, co děláš, pokračuj s láskou a děkováním, protože to je Moje vůle pro tebe!

Those You Touch

jlarsen65@hotmail.com