Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žezlo je vztaženo k manželům a jejich ženám, aby se společně modlili za velká osvobození, uzdravení a zázraky.

10. 9. 2007

Žezlo je vztaženo k manželům a jejich ženám, aby se společně modlili za velká osvobození, uzdravení a zázraky.

Bill Yount , 31.7.2003

 

Toto slovo nesnižuje důležitost modliteb svobodných ani nikoho jiného. Pouze cítím, že nastalo období uvolňování věcí v duchovní oblasti společnými modlitbami manželů a jejich manželek.

V Duchu jsem viděl otevřené okno v nebesích a žezlo vztažené k manželům a jejich ženám, povolávající je, aby odvážně přistupovali k trůnu milosti na společných modlitbách. Pán říkal: „Nastal čas povolat Mé nejmocnější přímluvce na zemi, aby uvolnili Moji moc bezprecedentním způsobem, jaký dosud nebyl k vidění – moc společné modlitby manžela a jeho ženy!“

 Náhle jsem si uvědomil, že když Pán Ježíš mluvil o Svém domě modlitby, že odkazoval na tvůj dům a na můj dům – právě tam, kde žijeme! Mluvil o samém jádru Své církve – manželu a manželce! Jsme Jeho Domem, kde touží přebývat a vládnout.

 V Duchu jsem viděl údolí rozhodování, přicházející na mnohé rodiny, církve a služebnosti.

 Tato rozhodování, která mají být brzy učiněna, budou mít vliv nejenom na naše vlastní životy, ale i na ty, kteří ještě přijdou! Viděl jsem nepřítele jak působí neshody a spory mezi manželi kvůli nastávajícím zásadním rozhodováním. Jeho cílem je odvést manžele od společných jednomyslných modliteb a hledat raději na jiných místech, protože se bojí a ví, že společné modlitby jej zbaví nadvlády nad jejich životy, nad rodinami, církvemi, zaměstnáními a službami!

Viděl jsem v Duchu mnohé muže volat k Bohu ve skrytosti o pomoc a o více síly v jejich životech, službách a zaměstnáních. Pán překvapivě promluvil způsobem, na který mnozí muži neslyší:

„Já jsem ti dal pomoc! Kde je tvoje manželka? Požádej ji, aby se za tebe modlila. Ona je tvým nejmocnějším přímluvcem na této zemi!“ Jakmile byli muži vyburcováni a požádali ženy o modlitby, uviděl jsem modlitby žen jako blesky, pronikající do trůnního sálu Božího a zatlačující démonské mocnosti a míjející modlitby jiných, které, jak se zdálo, by potřebovaly věčnost, než by přišla odpověď. Pak jsem viděl, že naše žena se občas pro nás stává odpovědí, když jí Pán dá moudrost. Někdy její hlas mluví místo hlasu Božího.

  Jindy si Pán může použít manžela stejným způsobem pro pomoc ženě. Ale to vše začne, jakmile se budeme modlit společně a ne odděleně každý zvlášť. Fyzicky být spolu, modlit se a vejít do jednoty tak, že očekáváme na Ducha, aby nás vedl i v tom, jak se modlit. Dokonce ve společném očekávání před Pánem v tichosti objevíme nový zápal lásky, která vychladla mezi námi a Pánem i mezi námi navzájem.

 Viděl jsem Ducha svatého předávat Jeho přání a modlitby manželům a jejich ženám po celém světě. Tak jak tito manželé rostli společnými modlitbami, stávali se skutečně jedním v Duchu a jejich duchovní intimita začala ovlivňovat celé rodiny, církve, světská pracoviště, služebnosti a dokonce národy!

Žezlo zůstávalo vztažené, a já jsem slyšel jak Pán říká: „Cokoli požádáte Otce v Mém jménu, dá vám, abych byl oslaven ve vás! Žádejte i o takové věci, o které jste se v minulosti báli prosit ... Protože nyní je váš čas!“

 Bylo vidět, že čím víc se manželé sbližovali na modlitbách, tím blíže jim byl Bůh. Společná modlitba v Duchu urychlovala proces uvolňování Pánových rukou k naplnění Jeho dokonalé vůle a současně ke spoutání nepřítelových rukou.

Když manželé pokračovali ve společných modlitbách, jejich domy se začaly proměňovat ve svatyně, v domy uzdravování a v útočiště vysvobození! Ty a tvůj partner budete přivedeni do Království v době jako je tato. Vaše společné modlitby přinesou vítězství, jakých byste jinými způsoby nedosáhli!

Je čas se modlit! Kde je tvůj partner?

 blowtheshofar@juno.com

www.billyount.com